Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (BİM) üniversite bünyesinde kullanılacak olan yeni web sayfası sistemine ilişkin bir hizmet içi eğitim düzenlendi. Toplantıda, AKÜ’nün akademik ve idari tüm birimlerine web sayfası düzenleme konusunda bilgi verildi.

BİM Akademik ve idari tüm birimlerin temsilcilerinin katıldığı eğitimde birimlerin web sayfalarının hazırlanması, tasarımlarının yapılması ve değişen içeriklerinin güncellenmesinin nasıl yapılacağı ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Birim temsilcilerinin uygulama yapma imkanı da bulduğu toplantıda AKÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yetkilileri katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Toplantı merkez birimler için öğleden önce, ilçelerdeki birimler içinse öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi.

12kasim1501 12kasim1502 12kasim1503
12 Kasım 2015, Perşembe 229 kez görüntülendi