11-12 Şubat 2013 tarihleri arasında ADIM ÜNİVERSİTELERİ konsorsiyumu kapsamında Üniversitemiz ANS kampüsünde EBYS toplantıları gerçekleştirilmiştir. EBYS alanında uzman ve TS 13298 belgesi almış firmalar davet edilmiş, sekiz firma toplantılara katılarak, Üniversitemiz tüm birimlerinden konu ile ilgili personele sunum yapmaları sağlanmıştır. Sunumlardan her biri bir saat otuz dakika kadar sürmüş ve sunum sonunda soru ve cevaplar şeklinde tamamlanmıştır. Toplantı programı 11 ve 12 Şubat tarihleri arasında iki gün süreyle devam etmiştir. Adım Üniversitelerinden daire başkanları, şube müdürleri ve ilgili personel gelerek bilgilerini paylaşmışlardır. İlk gün giriş konuşmalarını Rektörümüz Prof.Dr.Mustafa SOLAK bey yaparak birinci sunumun tamamını dinlemişlerdir. Konu ile ilgili yaklaşık iki yüz kadar personelimiz tüm sunumlara iştirak ederek iki gün boyunca katılım sağlamışlardır. Bilgi İşlem Dairesi olarak amacımız; Üniversite personeline EBYS ilgili genel bilgiler vererek aynı zamanda katılımcılardan ve sunum yapan firmalardan elde edilen fikirler doğrultusunda değerlendirmeler yaparak Üniversitemiz yapısına en uygun EBYS yazılımını alarak işler hale getirmektir….

28 Nisan 2023, Cuma 127 kez görüntülendi